Ons doel

Welkom bij de Stichting Vrienden van het Surinaams Recht!
We willen een bruisend hub en platform zijn die een bijdrage levert aan de rechtsontwikkeling van Suriname. We zijn ons bewust van de sterke historische verbondenheid tussen de rechtsgebieden van Suriname en Nederland, en geloven dat over en weer van elkaar kan worden geleerd.

Binnen het platform organiseren we lezingen, seminars en faciliteren we juridische kennisdeling en -ontwikkeling. We bieden een plek waar experts, academici en professionals met interesse in de juridische discipline hun inzichten en ervaringen kunnen delen. Daarnaast streven we ernaar behoeften en initiatieven vanuit Suriname en Nederland gezamenlijk te ondersteunen en vorm te geven.

U kunt zich aansluiten bij ons en onderdeel uitmaken van ons platform, waarbij we de gedeelde juridische geschiedenis optimaal benutten. Door verbinding en kennis uit te wisselen, kunnen we het begrip en de samenwerking tussen beide rechtsgebieden bevorderen, verstevigen en verbreden.

Of je geïnteresseerd bent in het bijwonen van onze activiteiten, het delen van kennis, het ontvangen van ondersteuning voor jou initiatieven. Bij de Stichting Vrienden van het Surinaams Recht willen we dit mogelijk maken. Laten we samenwerken om een bijdrage te leveren aan de rechtsontwikkeling van Suriname. Sluit je bij ons aan en draag bij aan de groei van ons platform, waar we leren van elkaars rechtsgebieden.

Stichting-van-het-Surinaamsrecht-groepsfoto

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze activiteiten of andere zaken, neem dan contact met ons op.